المقادير
دجاجة او دجاجتين مقطعه قطع متوسطة الحجم
3 بصلات كبيره مقطعه شرائح
3 او 4 بطاطس مقطعه شرائح متوسطه
2جزرة مقطعة شرائح متوسطة
ملعقتين زيت أو سمن
8 فصوص ثوم مفرومه
ملح + فلفل اسود + كمون .
الطريقة:
نضع البصل في الصينيه ونضع عليه ملعقتين زيت
ثم نرش البطاطس و الجزر بقليل من الملح وترص فوق البصل
ثم نضع الدجاج في الصينية ونضع عليه الملح والبهارات
والثوم المفروم
وتقلب جيدا ثم ترص فوق البطاطس وتغطى بالقصدير وتدخل الفرن لمده ساعه وربع وبعدها يزال القصدير وتحمر من فوق وتقدم مع السلطه الخضراء وسلطه الطحينه
منقوووووول لفائدة